Over TW Home

  Over TW Home


  Over TW Home

  TW Home is de juiste partij voor advies, begeleiding en het aanbrengen van structuur in een complex keuzeproces voor kopers van een woning. TW Home is een bedrijf die met veel verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende woningbouwprojecten jarenlange ervaring heeft opgedaan. Hierdoor weet TW Home maximaal resultaat te behalen voor hun opdrachtgevers. Om maximaal rendement te behalen is het essentieel om het traject van “huis” naar “thuis” overzichtelijk en efficiënt in te richten, TW Home maakt dit mogelijk.

  Over TW Home
  Een onderdeel van TW3

  Een onderdeel van TW3

  Een onderdeel van TW3

  TW Home is een onderdeel van TW3 maar met een eigen identiteit en een ander werkveld. Vanwege de nauwe onderlinge samenwerking tussen TW3 en TW Home, weet TW Home als geen ander wat er speelt op de woningverkoop- en verhuurmarkt. TW Home kan daarom naadloos aansluiten op de actuele verkoop- en verhuurwensen die TW3 vaststelt en daarop inspelen. Op deze manier is TW Home voor zowel particulieren, verhuurders, ontwikkelaars en aannemers van Toegevoegde Waarde.

  De Voordelen

  Ontdek de voordelen om te kiezen voor TW Home

  - TW Home is bekend met projectmatig werken en heeft direct contact met aannemers, installateurs en overige projectpartners binnen uw project wat de efficiëntie in afstemming ten goede komt en daarmee voor u kosten reducerend werkt.

  - TW Home is op de hoogte van de geldende projectrestricties en is daarmee op de hoogte van de mogelijkheden wat de efficiëntie in afstemming ten goede komt en daarmee voor u kosten reducerend werkt.

  - TW Home heeft technisch inzicht en een realistische kijk op de haalbaarheid van de uitvoering.

  - TW Home heeft inzicht in de kosten van aanvullende wensen en denkt met u mee in de kostenbeheersing.

  - TW Home kan niet alleen ontwerpen en adviseren maar u tevens begeleiden tijdens de realisatie van uw woning. Zo weet u zeker dat hetgeen wij samen met u hebben bedacht ook correct wordt uitgevoerd.

  - TW Home selecteert, levert en monteert (in samenwerking met diverse projectpartners) alle benodigde materialen en afwerkingen om van een “huis” een “thuis” te maken. Uw woning kan volledig afgemonteerd aan u worden opgeleverd, het enige dat u dan nog hoeft te doen is “de sleutel om te draaien”. Vloeren, wandafwerking, stoffering, maatwerk interieur meubels wat de wens ook is wij monteren het voor u.


  Nieuwbouwwoning of bestaande woning?

  Nieuwbouwwoning of bestaande woning?

  Nieuwbouwwoning of bestaande woning?

  Het woonklaar maken van zowel een nieuwbouwwoning als een bestaande woning is onze expertise. We kunnen u ondersteunen in het bepalen van de indeling van uw woning, de installatietekening, het interieurdesign, het geheel afbouwen van uw huis en bouwbegeleiding. Alles wordt voor u geregeld; zonder omkijken en vanzelfsprekend binnen het aangegeven budget.