Kopersbegeleiding

  Kopersbegeleiding

  Kopersbegeleiding

  TW Home kopersbegeleiding ontzorgt alle partijen, vanaf de handtekeningen onder de koopovereenkomst tot aan de overhandiging van de sleutels!

  Kopersbegeleiding

  TW Home Kopersbegeleiding ondersteunt ontwikkelaars, aannemers en (toekomstige) woningeigenaren.

  De kopersbegeleiders hebben proceskennis en ervaring met uiteenlopende grote en kleine bouw- en verbouwprojecten. Deze kennis en ervaring zetten zij in om het keuzeproces van A tot Z zo efficiënt mogelijk te laten verlopen voor alle partijen.

  Wat zijn de woonwensen? Wanneer kies je ergens voor? De kopersbegeleider verstrekt alle benodigde informatie, geeft advies en begeleidt door opeenvolgende stappen het hele proces van aankoop tot oplevering. De kopersbegeleider is het persoonlijke aanspreekpunt tijdens de engineering en bouw en sluit alles kort met de projectbetrokkenen.

  Naast advies en begeleiding in het keuzeproces administreert de kopersbegeleider alle afwijkende en/of aanvullende keuzes ten opzichte van de verkoopstukken in nieuwe contractstukken en bouwtekeningen. Daarnaast verzorgt TW Home kopersbegeleiding het inplannen en bijwonen van kijk- en inmeetmomenten evenals de informatieverstrekking over de voortgang van de bouw.

  De kopersbegeleider zorgt ervoor dat de ontwikkelaars en aannemers zich niet druk hoeven te maken over de communicatie en zich kunnen focussen op hun eigen werkzaamheden. De kopersbegeleider zorgt ervoor dat woningeigenaren worden ontzorgt door het keuzeproces overzichtelijk en stapsgewijs samen te doorlopen. Fijn voor de koper, want die heeft vanaf verkoop maar één aanspreekpunt tot aan de oplevering. Handig voor de ontwikkelaar en aannemer die tijd en kosten besparen door kopersbegeleiding uit handen te geven aan een professioneel team


  Aanspreekpunt

  De koper heeft maar één aanspreekpunt tot oplevering

  Handig voor de ontwikkelaar die tijd en kosten bespaart door verkoop en kopersbegeleiding efficiënt te combineren.

  Interesse in kopersbegeleiding door TW Home

  Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.