Interieur

  Interieur

  Interieur

  "Een nieuw thuis, geheel naar uw wensen!"

  Interieur

  Ondersteuning bij het maken van uw keuzes door de inventarisatie van uw wensen

  We horen vaak van klanten dat zij het lastig vinden om van hun “huis” hun eigen “thuis” te maken en dat begrijpen wij. Tegenwoordig is er enorm veel keuze in woonstijlen, afwerkingen en materialisaties. Een interieur uit een boekje kiezen kan iedereen maar wat nu te doen met dat meubelstuk dat u al in uw bezit heeft; “dat past er toch helemaal niet bij? “. De interieurspecialisten van TW Home hebben jarenlange ervaring met het bepalen van de gewenste woonstijl van nieuwbouwwoningen, bestaande woningen en zakelijk vastgoed. Door deze brede ervaring kunnen wij iedere uitdaging aan.

  Het interieuradvies van TW Home

  Het interieuradvies van TW Home

  Een advies waarbij wij uw toekomstige huis of project compleet uitwerken aan de hand van uw woonwensen. Wandafwerkingen, vloerafwerkingen, raamdecoratie, kleur-, materiaal- en meubeladvies, binnen het interieuradvies van TW Home is alles mogelijk.

  TW Home staat bekend om zijn creativiteit en het achterhalen/uitvragen van wat klanten nu echt willen. Met deze belangrijke vaardigheden weten wij steeds weer een “thuis” te maken. Wij helpen klanten steeds verder te komen tot de kern van wat voor de klant het “thuis” is.

  Heeft u bijvoorbeeld altijd gedroomd van een bepaalde woonstijl of bijvoorbeeld een gietvloer, maar weet u niet of u het aandurft? Wij vertalen uw woonwensen tot het ultieme thuisgevoel middels moodboards, impressies, visualisaties, 2D en 3D tekeningen. Het is ons doel om het u zo makkelijk mogelijk te maken en u daarmee zoveel mogelijk te ontzorgen.

  Is het interieurontwerp afgerond en wilt u dit ook laten realiseren door TW Home dan is dat ook mogelijk door gebruik te maken van uw personal shopper van TW Home. Binnen het door u op te geven budget kunnen we uw woning naar uw smaak geheel inrichten.

  Uw toekomstige huis compleet uitgewerkt aan de hand van uw woonwensen

  Uw nieuwe huis compleet uitgewerkt

  Interesse in het interieuradvies van TW Home

  Klik hier voor het maken van een afspraak