Afbouw

  Afbouw


  Afbouw

  "Zonder zorgen, kwalitatief hoogwaardige materialen vakkundig en snel aangebracht!"

  Afbouw

  De laatste fase is aangebroken, de afbouw, ook tijdens deze fase ontzorgt TW Home

  De laatste fase

  De laatste fase

  De laatste fase

  Stofferen

  Onze afbouwdiensten betreffen uitgebreide services voor zowel particulieren, ontwikkelaars, verhuurders en vastgoedbeheerders. TW Home is bekend met projectmatig werken en daarmee kunnen wij makkelijk schakelen tussen verschillende partijen wat het proces en de efficiëntie ten goede komt. TW Home heeft een afbouwteam van circa 100 man paraat staan door heel het land, wij weten als geen ander hoe wisselend een start moment kan zijn, maar door ons uitgebreide team vinden wij altijd een oplossing voor u.

  TW Home kan voor u de complete afbouw uit handen nemen. We leveren en monteren wand- en vloerafwerking, verlichting, zonwering en raamdecoratie. Het resultaat: een volledig gestoffeerde woning met een stijlvol design en maximaal wooncomfort.

  We hebben het voorwerk al gedaan

  Omdat we bij TW Home bekend zijn met het gehele traject van aankoop tot inhuizing, kennen we uw project als geen ander. Het tekenwerk, de maatvoering, zonligging, de contactpersonen voor levering en het afwerken: alles is al bij ons bekend. Wel zo makkelijk aangezien u er geen omkijken meer naar heeft.

  Sterke merken, sterke partijen, scherpe prijzen

  Wij werken uitsluitend met leveranciers van A-merken en vakkundige afbouwteams. Onze producten komen nagenoeg geheel uit Nederland en daarom weten we zeker dat goed, ook écht goed is. Dankzij onze efficiënte werkmethode, jarenlange relaties en grootschalige inkoop, kunnen we onze afbouwdiensten tegen scherpe prijzen aanbieden.

  Meubileren

  Is alleen stoffering niet voldoende voor u en wenst u ook een volledig gemeubileerde woning? Ook dit is mogelijk via TW Home. TW Home werkt nauw samen met high-end meubelwinkels die voor ieder budget en iedere wens passende oplossingen kan bieden.

  Exterieur

  Zo alles is voor binnen geregeld, maar hoe zit het eigenlijk met de buitenruimte? Steeds meer is buiten een verlengstuk van binnen en daarmee minstens net zo belangrijk. Of het nu een balkon, dakterras of volledige tuinaanleg betreft ook hierin heeft TW Home ruime ervaring. Van ontwerp tot aanleg uw wens is onze uitdaging die wij graag voor u aanpakken.

  Large Quote Afbouw

  Afbouwdiensten tegen een scherpe prijs

  Interesse in de afbouwdiensten van TW Home

  Klik hier voor het maken van een afspraak.