Van huis naar thuis

Van een installatietekening tot interieurdesign; onze adviseurs staan klaar om u te ondersteunen met de interieurkeuzes bij uw nieuwbouwwoning. Heeft u bijvoorbeeld altijd gedroomd van een gietvloer, maar weet u niet of u het aandurft? Wij vertalen uw woonwensen tot het ultieme thuisgevoel.

Interieurdesign

infoblock-interieurdesign

Interieurdesign

Het is ons doel om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een bepaalde stijl in gedachten of wilt u weten hoe de leidingen en elektra moeten lopen voor de nieuwe keuken of badkamer? Wij maken een indelingsplattegrond en/of stellen de installatietekeningen op. Om het plaatje af te maken kunt u ons ook inschakelen voor een moodboard inclusief materialen en kleuren. 

Welk pakket past bij uw wensen?

Welk pakket past bij uw wensen?

Interieur

Interieur

Een exclusief pakket waarbij wij uw toekomstige huis compleet uittekenen aan de hand van uw woonwensen. Van indelingsplattegrond tot wand- en vloerafwerking en van installatietekening tot raamdecoratie. Inclusief kleur- en materiaalopties.

Maak een afspraak voor kennismaking >>

Afbouwpakket

Afbouwpakket

Is uw droomwoning klaar voor de laatste fase? Laat het ons dan afbouwen. Wij selecteren, leveren en monteren alle benodigde materialen om uw woning af te werken. Het enige dat u hoeft te doen is de sleutel omdraaien. 

Meer over afbouwpakketten >>