Uw casco nieuwbouwwoning compleet afgewerkt

Het moment is daar; de afbouw van uw nieuwe huis. Bij TWHome selecteren, leveren en monteren we alle benodigde materialen om de woning volledig af te werken.

Afbouwpakket

infoblock-afbouwpakketten

Afbouwpakket

Ons afbouwpakket is een fijne service voor zowel particulieren als ontwikkelaars, verhuurders en vastgoedbeheerders. Wij nemen de complete afbouw voor u uit handen. We leveren en monteren wand- en vloerafwerking, basisverlichting en raamdecoratie. Het resultaat: een turn-key nieuwbouwwoning met een stijlvol design en maximaal wooncomfort.

We hebben het voorwerk al gedaan

We hebben het voorwerk al gedaan

Omdat we bij TW Home al vanaf het begin betrokken zijn, kennen we het project als geen ander. Het tekenwerk, de maatvoering, zonligging, de contactpersonen voor levering en het afwerken: alles is al bij ons bekend. Na de keuze voor uw interieursfeer, heeft u er geen omkijken meer naar.

Sterke merken, sterke partijen, scherpe prijzen

Sterke merken, sterke partijen, scherpe prijzen

Wij werken uitsluitend met leveranciers van A-merken en vakkundige afbouwteams. Zo weten we zeker dat goed, ook ├ęcht goed is. Dankzij onze effici├źnte werkmethode, jarenlange relaties en grootschalige inkoop, kunnen we ons afbouwpakket tegen een scherpe prijs aanbieden.